Nánáson folytatódott a Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

Nánáson folytatódott a Traubisoda Strandröplabda Bajnokság
© Fotó: HBN acrhív
Hajdúnánás – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság második fordulójára szombaton és vasárnap a megyében egyedülálló helyi adottságokkal rendelkező Hajdúnánási Gyógyfürdőben került sor.

A versenyen, amely egyben a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság első fordulója is volt hűsítőként minden játékos mindkét nap egy-egy Traubisodát kapott, majd indulhatott a játék.

Az első napon a 13 versengő pár közül a Hunyadvári Ottó, Tóth Dániel kettős győzött, megelőzve a Barna Bertalan, Berkes Zoltán duót és a magyar válogatott centerét Kovács Zoltánt, aki Hubicska Patrikkal az oldalán indult.

Két forduló után az összesített pontversenyben is a most diadalmaskodók állnak az élen, Hunyadvári Ottónak és Tóth Dánielnek 7-7 pontja van.

A hölgyeknél szintén 13 pár közül a Pintér Andrea, Sebestyén Márta kettős végzett az élen, megelőzve a Marczin Daniella, Zolnai Vanda és a Bardócz Brigitta, Papp Lotti párosokat.

Az összetett versenyt a tavalyi győztes, Fehér Zsófia vezeti 9 ponttal, három 7 pontos versenyző, Pintér Andrea, Sebestyén Márta és Szabó Kármen előtt.

A vegyes párosoknál 17 páros indult. Izgalmas mérkőzések után a győzelmet a Sebestyén Márta, Kiss Péter kettős szerezte meg. Második helyet szerzett a Szabó Kármen, Nagy Márton duó, míg a harmadik helyet Pintér Andrea és Budai Balázs szerezték meg.

Az összetett versenyben az előző fordulóban is szép eredményeket elérők vezetnek, Szabó Kármennek 14, míg Nagy Mártonnak 13 pontja van. Harmadik helyen 8-8 ponttal Sebestyén Márta és Kiss Péter állnak.

A verseny püspökladányi fordulója technikai okok miatt későbbre tolódik, így a következő fordulóra 2015. július 18-án és 19-én Hajdúböszörményben, a Városi Strandon kerül sor.

– Szombathy András –