Nálunk mindent megtalál, ha napközben lemaradt a hírekről

Nálunk mindent megtalál, ha napközben lemaradt a hírekről
Hajdú-Bihar – Ma sem maradtunk izgalmak nélkül, szuperszámítógép, régi-új Loki-edző, kerítéssel lezárandó határ: íme, a szerda rövid kivonata.

Két évig marad az edző
Meghosszabbították a DVSC vezetőedzőjének és stábjának lejáró szerződését, további két évig Kondás irányít.
kondás


A tanár szerint alaptalanul büntette a DKV a diákjait
Ezek a gyerekek mindezekkel rendelkeztek és szándékukat is kinyilvánították arra, hogy a jegyüket a villamos elindulása előtt kezeljék. Hogyan magyarázzam el nekik, hogy ők a hibásak? Mindent megtettek, hogy szabályos körülmények között utazzanak.
olvasói


Megvan a döntés: négy méter magas kerítéssel zárják le a magyar-szerb határt
A kormány utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy jövő szerdáig készítse elő a magyar-szerb határ lezárását, amely egy négy méter magas kerítéssel történhet meg – jelentette be Szijjártó Péter.
szíjjártó


Megszűnt az eljárás Tóth József ellen
Hatályon kívül helyezte a Debreceni Törvényszék a Tóth József (DK, korábban MSZP) Polgár város polgármestere ellen hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt hozott első fokú ítéletet.
tóthjózsef


Fotók: Kísértetek lakják a 2004- es athéni olimpia létesítményeit
A görögöknek nem sikerült újrahasznosítani a létesítményeket az esemény után, siralmas képet mutatnak a 11 évvel ezelőtti olimpiai játékok helyszínei.
athéniolimpiafotók


A világ egyik legjobb szuperszámítógépét adták át a Debreceni Egyetemen
Ha a Föld hétmilliárd lakója negyvenezer számtani műveletet végezne másodpercenként egy-egy zsebszámológépen, akkor érnék el azt az adatfeldolgozási sebességet, amire a debreceni szuperszámítógép képes.
szupergép


Készüljünk, mert hétvégén újra buszok járnak a trolik helyett
A helyettesítés a buszok közlekedtetése gazdasági, illetve műszaki okok, valamint a DKV és az Inter Tan-Ker által megkötött bérleti szerződés teljesítésének feltételei miatt történik.
dkv


Egy felháborodott olvasó az újlétai igazgatóválasztásról
„…a szakértelem, a sokéves vezetői gyakorlat együtt sem ér annyit, mint egy megfelelő színű párttagkönyv.”
újléta


Amerika és Németország is szemmel tartja a Golgota ügyét
Pákh Imre ügyvédei szerint Lázár János sajtóban megjelent kijelentései elegendőek ahhoz, hogy Amerikában pert nyerjenek a Golgota című Munkácsy-festmény ügyében.
munkácsy

hirdetés