Nahát, a szerda is elrepült!

Nahát, a szerda is elrepült!
Debrecen – Volt ma egy nagy eső Debrecenben, Bódi Ádámmal néztünk a Loki Rosenborg elleni meccse elé, de azt is megtudtuk, mi a helyzet most a polgárőrök felügyelete alatt járó 19-es buszon. Jönnek a mai nap legfontosabb hírei.


Hatvanegy lakosú faluból is jönnek ide tanulni – A 2015-ös felvételi időszak érdekességei

Van, aki négy nyelvvizsgával, vagy a maximális 100 többletponttal, vagy hazánk egyik legkisebb településéről érkezik a Debreceni Egyetemre.

egyetem2


Most mutasd meg, Debrecen! – Hátrányból fordítana a Loki

Bódi Ádám úgy véli, jobban be kell osztani erejüket és nem szabad területet hagyni a Rosenborgnak.

dvsc


Videó: Nagy zuhé áztatta el a várost

Baljós felhők és egy-egy elmosott égzengés kíséretében zúdult le egy jó adag zápor szerda délután a cívisvárosra.

eso


Polgárőrök vigyáznak a 19-es rendjére

Egészen 2015 júliusáig nem indokolta semmi a biztonsági szolgálat jelenlétét. A polgárőrök azóta önkéntes alapon végzik a munkát, összességében nagyjából 20 ember.

polgarorok


Borral és dzsesszel telik meg a Békás-tó

Az előző évtizedek két, talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programját vonta össze: csütörtöktől egyszerre hasít majd a Jazznapok és a Borkarnevál.

bekas


Engedély kell az erkély beépítéséhez

Egyre több helyen lehet látni, hogy a lakók befedik, beépítik az erkélyeket. Néhány tucat ilyen ügyben folytat eljárást a polgármesteri hivatal.

panel


Segítsen megtalálni ezt a nőt!

Az ismeretlen nő június 26-án 17 óra körül egy debreceni üzletből ellopta a sértett pénztárcáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételeket készített.

rendorseg
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Hajdú-Bihar kategóriából


hirdetés