Nagyváradi siker kispályán

Körösszakál – Immár második alkalommal szervezték meg Körösszakálban a Nosztalgia öregfiúk elnevezésű teremlabdarúgó tornát – tudatta portálunkkal Vmirjáncki József, civil tudósító.

A megmérettetésre tizenegy csapat nevezett be: Biharugra, Körösnagyharsány, Zsadány, Komádi, Biharkeresztes Csökmő, Mezősas, Berettyójfalu, Körösszakál CDE, a település válogatott csapata és Nagyváradról is érkezett egy alakulat. A körmérkőzések még az elmúlt év novemberében megkezdődtek, az utolsó összecsapást pedig a közelmúltban rendezték. A tornát végül a nagyváradi csapata nyerte, megelőzve Komádit és Biharkeresztest.

A legjobb játékos címet Kutasi Sándor (Zsadány) érdemelte ki, a legjobb kapus címet Váradi Károly (Körösnagyharsány) kapta, míg a gólkirály Cicas Radu (nagyvárad) lett 26 góllal. Győri Zoltán, a helyi iskola igazgatója, aki főszervezője volt a tornának a Naplónak elmondta, olyan sikeres volt a megmérettetés, hogy már szervezik az újabbat, melyet februárban rendeznek meg a helyi sportcsarnokban.

-Vmirjáncki József, civil tudósító-További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek