Nagyon sok volt a kérdőjel

Nagyon sok volt a kérdőjel
A Hodosi Gábor – Holló Barnabás kettős a hét elején még nem igazán tudta megmondani, hogy tudnak-e végül indulni a Szombathely Rallyn vagy sem. De tegnap kaptam a jó hírt, hogy úgy néz ki, szombaton megérkezik a Zsiguli a szervizesekkel, ők pedig addig is teljes erőbedobással pályát járnak.

Hét elején még apró darabokban volt a Lada. Most hogy álltok az autóval?

– Szerintem teljesen jól. Mi már itt vagyunk, megyünk lassan pályát járni. Az indulásunk előtti pár napban igencsak több volt a kérdőjel, mint szerettük volna, de a verda összeállt, és valószínűleg tudunk indulni az idei első murván.

A nagy hajrában volt azért időtök, és lehetőségetek kipróbálni, hogy minden oké-e a motorral?

– Igen, ahogy kész lett a Lada, egyből ment Gabó kipróbálni, és bejáratták kicsit, mert már volt olyan, hogy indulás előtti éjszaka még beütött a kralt. Most még – és reméljük ezután is – minden frankón megy, bízunk benne így is marad.

Na, beszéljünk kicsit arról, hogy mennyire ismeritek, szeretitek a szombathelyi pályákat?

– Jártunk már párszor erre, láttunk már kavicsos utat. J De a murva mindig okozhat meglepetéseket, és sok múlik az időjáráson is, ami elég változó most a napokban. A pályákat ismerjük, de az ismét furcsa, hogy délután kell rajtolni szombaton. Majd vasárnap meg korán kezdhetünk. Ezt nem igazán értjük most sem miért jó így, de csináljuk, mert élvezzük a versenyzést, míg lehet. Szóval szerintünk jó lesz, mert ez szerencsére jó minőségű murva verseny szokott lenni, és mi nagyon érezzük ezeket a pályákat is.

Húzós napok vannak mögöttetek, és előttetek. Ezek tudatában milyen cél lebeg a szemetek előtt?

– Igen megint megharcoltunk a technikával, meg az idővel, hogy itt lehessünk, de ha minden jól megy, akkor benne lehetünk az elejében. Ez mindenki számára adott, mi sem szeretnénk a végén kullogni. Meg hát, ha már négy napig itt űzzük-hajtjuk, akkor csak kijárna már egy célba érés, mert jó pár versenyen még a célba sem értünk be technikai probléma miatt. Éppen itt van már az ideje, hogy ismét egy jót autózzunk, és élvezzük végig a szakaszokat, majd hibamentesen beguruljunk a célba. Ezek a nagy tervek most.

 

Reklámpartnereink:

Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.; Albert Tűzvédelmi Csoport Kft.; Akku 96 Kft.;

 

Szöveg és fotó: Tiba Anita

 

Címkék: