Nagyon összetört egy Merci az M35-ös hajdú-bihari szakaszán

Nagyon összetört egy Merci az M35-ös hajdú-bihari szakaszán
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Elsőbbségadás elmulasztása és figyelmetlenség miatt történtek közlekedési balesetek Hajdú-Bihar megyében csütörtökön.

A 35-ös főúton Debrecen felől Józsa irányába autózott egy férfi csütörtökön kora délután. A 354-es számú főút lehajtójánál a sofőr a lámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, és összeütközött egy másik személyautóval. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint a két sofőr könnyű, míg egy utas súlyos sérülést szenvedett.

lh

Egy férfi vezetett 18 óra körül Debrecenben, a Baksay Sándor utcán a Kassai út felől a Hadházi út irányába. A Hadházi út kereszteződésében a sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” táblánál nem biztosított elsőbbséget a neki balról a Hadházi úton közlekedő gépkocsinak, amellyel összeütközött. A két gépjármű az ütközés következtében összeakadt, és az egyik jármű tolta a másikat maga előtt. Amikor a két személyautó szétvált, az egyik nekiütközött egy másik, arra közlekedő kocsinak, amely szintén az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” tábla ellenére, elsőbbségadást nem biztosítva hajtott be az útkereszteződésbe. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint az egyik sofőr súlyos, míg két utas könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

Az M35-ös autópályán Debrecen felől Polgár irányába közlekedet délután három óra körül egy férfi az általa vezetett autóval. A sofőr figyelmetlenségéből, valamint járműve nagy sebességéből adódóan későn észlelte az előtte külső forgalmi sávban közlekedő kamiont, amelynek nekiütközött. A személyautó az ütközés következtében többször megpördült, majd a szalagkorlátnak ütközve állt meg. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint a személygépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Hármas karambol a Hadházi úton

Elsőbbségadás nélkül hajtott be egy Suzukis szerda kora este a Baksay Sándor utca-Hadházú út kereszteződésébe, melynek következtében egy Audi oldalról belerohant. Az ütközés során a japán autó megpördült, majd egy Mazdának csapódott.