Nagyon fontos sikert arattak a cívisvárosiak

Nagyon fontos sikert arattak a cívisvárosiak
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Velkey és Farkas 18-18 ponttal járult hozzá a diadalhoz.

Hosszú idő után újra idegenben nyert a DEAC Kamilla Gyógyfürdő együttese a másodosztályú kosárlabda bajnokság 9. fordulójában. A Kovács Imre sérülés, Lajsz Gergely pedig betegség miatt nem állt a szakmai stáb rendelkezésére, Molnár András viszont törött újjal is vállalta a találkozót.
A MAFC második számú csapata egy negyeden keresztül tudta tartani a lépést Ferenczi Tamás tanítványaival, a hajdúságiaknak még egy gyengébb utolsó 15 perc is belefért – számolt be a debka.hu.

Más szerkezetben

– Sérülés és betegségek miatt foghíjas kerettel álltunk fel, ezért olyan szerkezetben kellett játszanunk, amit nem nagyon tudtunk gyakorolni. A kezdeti nehézségek után a védekezésünkre újra támaszkodhattunk, a szerzett labdákból pedig könnyű kosarakat dobtunk. A meccs ezen periódusában zóna ellen kintről és bentről is kosarakat szereztünk. A 3. negyedben a különbség 40 pont körülire is nőtt, ekkor már megpróbáltuk pihentetni meghatározó játékosainkat, az ellenfél az utolsó pillanatig teljes erőbedobással küzdve csökkentette a differenciát. A nehézségek ellenére nagyon fontos volt ez a győzelem – nyilatkozta a mérkőzés után Ferenczi Tamás, a DEAC vezetőedzője.

HBN
hirdetés