Nagyvilág

2008.09.23. 09:39

Óriási disznó ejtette csapdába a vécére induló asszonyt

<p>Póniló méretű disznó ejtett foglyul vidéki otthonában egy ausztrál asszonyt - közölte kedden az ausztrál ABC televízió.</p>

A 63 éves Caroline Hayes új-dél-walesi házának kerti mellékhelyiségbe akart kimenni hétfő hajnalban, amikor a hatalmas állat megharapta, és visszalökdöste a házba. "Gyönyörű kandisznó, de olyan nagy, és túl erőszakos" - mondta a még hétfőn történt eset után az asszony az ABC-nek, hozzátéve, hogy a megmentésére érkezett helyi erdőőrök azóta is befogni próbálják az állatot.

"Egy kutyának való ketreccel jöttek ki a házamhoz az erdőőrök, de ez a disznó olyan nagy, hogy úgy tűnt, mintha egy elefántot akartak próbáltak volna egy ketrecbe gyömöszölni" - mondta a megtámadott nő, aki arról is beszámolt, hogy a szakembereknek sikerült félig betuszkolni az állatot a ketrecbe, de az végül kihátrált, és elrohant.

A Bruce névre keresztelt disznó tíz nappal ezelőtt tűnt fel a környéken - Hayes és szomszédai akkor kezdték etetni. Mint kiderült, egy közeli gazda eresztette szélnek az állatot, miután az kezelhetetlenné vált. Az eleinte barátságosnak tűnő kan végül új helyén is egyre agresszívebb lett, egyre több ételt követelt, és végül lábon harapta az asszonyt. "Egyre erőszakosabb lett, úgyhogy kezdtem megrémülni" - számolt be a történtekről Hayes, hozzátéve: odáig fajult a dolog, hogy az állat hajnalonként a fejével dörömbölt a háza ajtaján.

"Hétfő reggel, amikor elindultam, hogy felkeressem a kerti vécét, és kinyitottam az ajtót, olyan erősen lökött meg a disznó, hogy visszaestem a szobába. Végül felkaptam egy seprűt, hogy azzal lökdöstem ki a házból, de az állat elkapta azt, és kettéharapta" - mesélte az asszony a hajnali kalandot az ABC-nek. A beszámoló szerint a nagyra nőtt állatot jelenleg is keresik a helyi erdőőrök.

· Meghalt Knut gondozója A nap képei 2008.09.22.
· Miért szeretjük a  szörnyeket? 
· Megtalálták Bigfoot tetemét? 
· Mitikus lényt filmeztek le 
· Soha nem látott állat a parton 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!