Nagyon csúnyán elbántak egy debreceni magnóliával

Nagyon csúnyán elbántak egy debreceni magnóliával
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást 48 éves a férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 48 éves K. Ottóval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. január 6-án 5 óra körüli időben a Debrecenben, a Csigekert utcai házában egy férfi arra ébredt, hogy a kerítésen egy ismeretlen férfi bemászott és az ott lévő magnólia fájáról letördelte az ágakat, amiket egy sporttáskába és egy szatyorba pakolt. A sértett az esetről bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 48 éves debreceni férfit, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóknak K. Ottó beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy megtetszett neki a különleges fa, amelynek ágait el akarta adni.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés