Nagyvilág

2014.09.15. 15:51

24 óra alatt 4 millió új iPhone-t adtak el

Az Apple rajongókat semmi sem tántoríthatja el, hiába írták több helyen, hogy ilyen specifikációt az Androidos kütyükben már több éve megtalálni.

Az Apple rajongókat semmi sem tántoríthatja el, hiába írták több helyen, hogy ilyen specifikációt az Androidos kütyükben már több éve megtalálni.

És természetesen nem maradhat el a jól megszokott "késnek a rendelések" sztori sem. Az Apple ezt minden egyes bejelentése után eljátssza, szándékosan hergeli a vásárlókat és hiányt teremt. Ez még jól működött az első vagy második esetben, de mára inkább szánalmas és idegesítő. Tudták jól, hogy nagy lesz a kereslet, időben el kellett volna kezdeni a gyártást és kiszolgálni a kedves vásárlókat.

Ma jelentette be az Apple, hogy az előrendelések első 24 órájában 4 millió darab iPhone 6 és iPhone 6 Plus készüléket adtak el. Tim Cook persze majd szétszakadt a gyönyörűségtől, így nyilatkozott: "Ezek a készülékek minden szempontból jobbak, mint az elődeik és borzalmasan jó, hogy a vevők is annyira szeretik őket, mint mi". Ez a rendelési mennyiség még az Apple-nél is új csúcsnak számít. Mivel nem számítottak ekkora érdeklődésre, aki most rendel, már csak októberben vagy még később kaphatja meg az új telót. Néhány modellnél már most november közepét adják meg szállítási határidőnek. Szóval nagyon résen kell lenni, ha valaki a karácsonyfa alá szeretné tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!