Nagyapja mellé temetik Daróczi Dávidot

Bár végső nyughelyét még nem készítették elő, biztos, hogy a nagyapja melletti sírhelyben temetik el a nagypénteken öngyilkos lett Dávidot.

A volt kormányszóvivőt komoly biztonsági intézkedések mellett kísérik utolsó útjára
A csepeli temetőben ottjártunkkor már nagyban szervezték a biztonsági intézkedéseket Daróczi Dávid temetése kapcsán. Az elővigyázatosságot az indokolja, hogy a szertartáson várhatóan Bajnai Gordon miniszterelnök, és több politikus is megjelenik. A néhai szóvivőt a kormány saját halottjának tekinti.

Videó: Liptai Claudia megrendítő vallomása a Mokkában

 

Liptai Claudia szerelmét szerda délután két órakor helyezik végső nyughelyére görög katolikus szertartás szerint, a roma temetkezési hagyományokat is figyelembe véve.

Folytatás a Borsonline oldalán >>>

Különleges biztonsági intézkedések lesznek Daróczi Dávid szerdai temetésén – értesült a Napi Ász. Ezekre egyrészt a szertartáson részt vevő védett személyek, másrészt a várható tömeg miatt van szükség. A tervek szerint a görög-katolikus pap búcsúztatója után Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mond beszédet. A gyászszertartás nyilvános lesz, a búcsúztatás egyes részein viszont csak a közeli hozzátartozók vehetnek részt – írja a lap. (Független Hírügynökség )