Nagy tűz Biharkeresztesen, egy ember súlyosan megsérült

Akt.:
Nagy tűz Biharkeresztesen, egy ember súlyosan megsérült
© Illusztráció: Matey István, archív
Biharkeresztes – Kigyulladt és jelentős részben égett egy hetven négyzetméteres melléképület Biharkeresztesen, a Kossuth utcában. A tűz a lakóépületre is átterjedt. Egy ember súlyosan megsérült.

Kigyulladt és jelentős részében égett egy hetven négyzetméter alapterületű melléképület Biharkeresztesen, a Kossuth utcában – áll a katasztrófavédelem honlapján. A tűz a csaknem száz négyzetméter alapterületű családi ház hátsó falára is átterjedt. A lángok elfojtásán dolgozó szeghalmi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. A melléképület tüzét mostanra eloltották, jelenleg a családi ház égő részét oltják, valamint átszellőztetik a füsttel telítődött épületet. A tűzoltók több gázpalackot is kihoztak az égő épületből, ezek egy része károsodott a tűzben – ezeket az egységek vízzel lehűtötték. Az eset kapcsán egy ember súlyosan megsérült, őt kórházba vitték a mentők.


Frissítés:

Eloltották a tüzet Biharkeresztesen, négy sérült fekszik a Bőrklinikán
Biharkeresztes, Debrecen – Körülbelül ötven négyzetméter alapterületű, családi házzal egybeépített, hullámlemezes borítású melléképület égett teljes terjedelmében Biharkeresztesen, a Kossuth utcában vasárnap 13 órakor. A melléképület lángjai a lakóház külső burkolatára is átterjedtek. Egy súlyos-életveszélyes és egy könnyű sérültet a mentők a Bőrklinikára szállítottak a helyszínről.


Ezzel párhuzamosan szintén Biharkeresztesen, a Liszt Ferenc utcában két garázs ég teljes terjedelmében, melyek közül az egyikben egy személyautó is parkol – közölte portálunkkal Rácz Máté, a megyei katasztrófavédelem megbízott szóvivője. A debreceni, a hajdúszoboszlói és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal küzdenek a lángok megfékezésén.