Nagy Timi bokszolni készül Bakuban

Nagy Timi bokszolni készül Bakuban
© Fotó: dvscboxing.hu
Baku – Június 19-én első meccsét vívja Nagy Tímea Bakuban, az Európa Játékokon. Sportolónk egyből nagy falatba harap, hiszen a többszörös világbajnok svéd Anna Laurell ellen fog szerepelni.

Magyar idő szerint nagyjából 15.45-re teszik a kezdést. Az érdeklődők, szurkolók a Beleg tévén keresztül követhetit a mérkőzést.

Lacival azt beszéltük, hogy nyomás alatt kell tartanom Laurellt, közel kell lennem folyton, mert a múltkor vívtam ellene és elment egy hajszállal. Most nem hagyhatom elmenni. Egyébként minden rendben van, várom a meccset!” – mondta Nagy Tímea.

Nem iszunk előre a medve bőrére, de információ ez is: ha Timi ma nyer, akkor a sorsolása szerint a következő körben, június 22-én (immár a legjobb 8 között) a bolgár Victoriya Kebikava lesz a vetélytársa, aki pihentebben érkezik ebbe a párharcba, hiszen erőnyerő volt az első kanyarban. A mezőny másik ágán található a nagy nevek közül Savannah Marshall (brit) és a holland klasszis Fontijn, vagyis velük csak a végelszámolásnál futhatna össze a DVSC öklözője. Ugyanakkor ezen az ágon még találkozhat akár a jól ismert orosz Iakushinával, vagy a nagyon komoly erőt képviselő lengyel Fidurával is. Szóval a társaság finoman szólva is magas nívót képvisel.

– dvscboxing.hu –