Nagy téttel bír a Berettyóújfalu utolsó mérkőzése is

Akt.:
Nagy téttel bír a Berettyóújfalu utolsó mérkőzése is
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Nincs könnyű helyzetben a Mezei-Vill, több hiányzója is lesz a Dunaferr ellen.

Hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban játssza le utolsó alapszakasz-meccsét az MVFC-Berettyóújfalu.

A férfi futsal NB I. 18. fordulójában, hétfőn 18.30-tól a Dunaferr látogat az újfaluiakhoz, vagyis igazi rangadóra van kilátás. A Mezei-Vill 28 ponttal a harmadik helyről várja az összecsapást, az újvárosiak 36 egységgel a második pozícióban állnak. Ősszel Dunaújvárosban 3–2-re a hazaiak nyertek, az MVFC góljait Rábl János és Szabó Péter szerezték. A Dunaferr számára nem bír nagy téttel a találkozó, ugyanis a 2. helye, és a felső­házi rájátszás más biztos. A Berettyóújfalu azonban akár az ötödik pozícióba is visszacsúszhat.

Ráadásul tovább nehezíti a helyzetet, hogy Kondás Kristóf eltiltás miatt nem játszhat, Rábl János térdsérüléssel bajlódik, Mezei Dávidnak és Magyar Szabolcsnak a bokája nincs rendben, míg Nagy István három-négy hétre kiesett derékpanaszok miatt.

– A Fradi elleni siker remélem, adott egy lökést a csapatnak és az alapszakasz utolsó mérkőzésén sikerül győztesen elhagynunk a játék­teret, utána pedig nyugodtan készül­hetünk a rájátszásra, ahol tíz döntő vár ránk – mondta a kapusedző, Moga Flavius az mvfc.hu-n.

HBN