Nagy szükség van a pontokra a Lokinál

Akt.:
Takács Tamás
Takács Tamás - © Fotó: Matey István
Debrecen – A Vasas együttese a bennmaradásért, a DVSC a dobogó harmadik fokáért harcol a szezon végén.

A múlt heti, felcsúti kupa- és bajnoki mérkőzések után szombaton 17 órától ismét hazai pályán játszhat a Loki: a hajdúságiak az utolsó helyen álló, de még simán bennmaradható Vasast fogadják a Nagyerdei Stadionban.

Nagyon készülnek

– Nagyon készülünk erre a mérkőzésre – nyilatkozta a Naplónak a Debrecen támadója, Takács Tamás. – Hazai pályán játszatunk, reményeink szerint jó hangulat közepette, mert sokan kilátogatnak majd a stadionba szombaton délután. A Vasas menekül a kiesés elöl, ezért mindent bele fognak adni ellenünk is, tehát nagyon nehéz összecsapásnak nézünk elébe. De nekünk is nagy szükségünk van a három pontra, mert harcban vagyunk a dobogóért, amit nagyon szeretnénk elérni.

Hazai pályán nem engedhetjük meg, hogy ne mi nyerjük meg a találkozót, szóval nagyon fontos lesz nekünk is a szombati bajnoki meccs”

– szögezte le a játékos.

Ennél azért jobbak

Felvetettük a labdarúgónak, hogy az angyalföldiek az elmúlt bajnoki szezonban a harmadik helyen végeztek, vagyis vélhetően jobb csapatot alkotnak annál, mint amit a helyezésük a jelenlegi pontvadászatban mutat.

Ön szerint mi lesz a DVSC. vs. Vasas mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Teljes mértékben egyetértek ezzel, tud a Vasas szépen focizni és labdát birtokolni – mondta a Loki 20-as mezt viselő játékosa. – Vannak magas embereik, ezért a pontrúgásaik nagyon veszélyesek. Több angyalföldi labdarúgóval csapattársak voltunk a Diósgyőrben, – Egerszegi, Barczi és Manjekar – úgyhogy tudom, hogy páran mire képesek. Szó sincs arról, hogy lebecsülnénk az ellenfelet, koncentráltan készülünk ellenük, hiszen gólveszélyes futballistáik vannak a keretben, akikre oda kell figyelnünk. De mindenképpen itthon kell tartanunk a pontokat – fogalmazott Takács Tamás.

A DVSC–Vasas összecsapás játékvezetője Kassai Viktor lesz.

TN


A találkozót szombaton 17 órától élőben közvetítjük.


Bódi Ádám
Debrecen - Bódi Ádám a szerdai edzés elején megsérült, biztos, hogy hetekig nem játszhat a középpályás. Rossz hírt kellett közölnie a DVSC futballcsapatának hivatalos honlapjának, ugyanis Bódi Ádám, a gárda alapembere megsérült a szerdai tréningen. Mint a portál írja, a játékost kórházba szállíto...

Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata április 28-án, szombaton ismét bajnoki mérkőzést játszik a Nagyerdei Stadionban. A Loki ezúttal a Vasast fogadja 17 órától az OTP Bank Liga 28. fordulójában. Az angyalföldi együttes eddigi tavaszi mérlege: egy győzelem, három döntetlen, négy vereség – 12., ut...