Helyi közélet

2014.03.17. 11:37

Nagy sikerrel zárult a debreceni utazási kiállítás

Debrecen - A 2014. március 14. - 16. között megrendezésre került Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár, valamint kapcsolódó rendezvényei, a II. Debreceni Bringa Kiállítás, valamint a „Helyi ízek, helyi értékek vására” társkiállítókkal együtt több mint százötven kiállító megjelenésével sikeresen lezajlott.

Debrecen - A 2014. március 14. - 16. között megrendezésre került Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár, valamint kapcsolódó rendezvényei, a II. Debreceni Bringa Kiállítás, valamint a „Helyi ízek, helyi értékek vására” társkiállítókkal együtt több mint százötven kiállító megjelenésével sikeresen lezajlott. A kiállítói és a látogatói vélemények egybehangzóan pozitívan értékelték, hogy a rendezvény továbbra is megőrizte színvonalát és vonzerejét. Számos kiállító kiemelte, hogy nagyon szeretik a debreceni vásárokat, mert a debreceni közönség konkrét utazási céllal érkezik, érdeklődők és nyitottak az ajánlatokra és valóban utazni szeretnének, nem pedig prospektust gyűjteni.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is péntek, szombat és vasárnap tartott nyitva a vásár. A látogatók száma idei évben is meghaladta a tízezer főt. A tavaszi debreceni utazási vásárokon hagyomány, hogy bizonyos régiók díszvendégként mutatják be értékeiket a közönségnek.

Idén díszvendégként Budapest és környéke, kiemelt kerékpáros úticélként Mátra, Bükk, Tisza-tó mutatta be turisztikai és kulturális értékeit a közönségnek. A vásárra kialakított akciós ajánlatok egyértelműen elnyerték az érdeklődők tetszését.

Külföldi slágerút továbbra is Bulgária, illetve a debreceni reptéri indulásnak köszönhetően Zakynthos.

A péntek esti banketten került átadásra a 2008-ban alapított „Közönség díj”, melyet a kiállítás látogatói szavaztak meg a legszebb standnak. A díjat idén az Észak-Magyarország és Tisza-tó közös egyedi kialakítású standja kapta. A vásár hivatalos kérdőívét kitöltő látogatók között a három nap alatt több mint 50 ajándékcsomag került kisorsolásra, valamint további 9 szállodai voucher és 4 db 30.000 Ft értékű utazási utalvány. A II. Debreceni Bringa Kiállítás résztvevői is pozitívan nyilatkoztak az érdeklődőkről, a „Helyi ízek, helyi értékek” vására iránt szintén nagy volt az érdeklődés. A játszótéren szombat és vasárnap fordultak meg nagyobb számban a kisgyermekes családok.

Összességében – a hűvösre forduló időjárás ellenére – egy jó hangulatú és sikeres vásárról számolhatunk be.

- Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában