Nagy Sándor: megtiszteltetés a Zilahi-díj

Nagy Sándor
Nagy Sándor - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC kapusa szerint az egész csapat és a stáb érdeme az elismerés.

Mint ismert, Nagy Sándor kapta a szezon legjobb Loki-játékosának járó Zilahi-díjat, amit kapusunk vasárnap, a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt vett át.

– Megtiszteltetés, hogy engem választottak a szezon legjobb Loki-játékosának – mondta Nagy Sándor a dvsc.hu-nak. – Mentünk ki a pályára, szóltak nekem, hogy át kell majd vennem egy díjat, de akkor még nem tudtam, miről van szó. Meglepetésként ért, ugyanakkor nagyon örültem. Ez a díj az egész csapat érdeme, beleértve a szakmai stábot, Herczeg Andrást, Bücs Zsoltot, Györky Gábort és Erdélyi Miklóst is, de a rehabilitációs edző, Dankó Mihály és a masszőrök, Nagy István, Szilágyi Tamás, illetve az orvosi team, dr. Tamás Tibor és dr. Dézsi Zoltán is hozzájárultak ehhez a teljesítményhez, hiszen ők tesznek meg mindent, hogy kisebb sérülés után gyorsan visszatérjünk a pályára.

Nélkülük nem teljesítettem volna így, bár hozzáteszem, nem vagyok elégedett magammal, mert szerintem sok gólt kaptam, voltak olyan találatok, amelyeket kivédhettem volna.”

A DVSC kapusa a 2017/2018-as szezonról is beszélt néhány mondat erejéig. Szerinte a tavaszi teljesítményt nagyban befolyásolta, hogy sok volt a hiányzó.


Tőzsér Dániel
Debrecen - „Fel voltunk rájuk készülve, nem ért váratlanul semmi bennünket a pályán, ebben a meccsben most ennyi volt.” Tőzsér Dániel, a Loki csapatkapitánya vélekedett így az OTP Bank Liga 32. fordulójában, a Nagyerdei Stadionban lejátszott DVSC–Puskás Akadémia (1–1) mérkőzést követően. A két cs...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek