Helyi közélet

2008.03.12. 16:29

Jutalom debreceni pedagógusoknak (is)

<p>Debrecen - Az Önkormányzati Minisztérium és a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Sport Házában jutalmazási ünnepségen látta vendégül a 2006/2007. tanévi diákolimpiákon kiemelkedően szereplő oktatási intézmények vezetőit, testnevelőit.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/jutalmazasi-unnepseg/cn/haon-news-hbn_01-20080312-032130"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Jutalmazási ünnepség </B></A> [.pdf - 321KB]</p>

Az elmúlt tanévben az I-IV. korcsoport versenyein 470 oktatási intézmény, míg az V-VI. korcsoport versenyein 295 iskola ért el legalább 0,50 pontot. Hajdú-Bihar megyéből két iskola került be a jutalmazattak körébe.

A Bocskai István Általános Iskola az országos eredményességi ranglistán a hatodik, míg a Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a tizenötödik lett. Mindkét iskolában a torna sportág volt a legeredményesebb, két-két diákolimpiai csapat „B" kategóriás aranyéremmel és

„A" kategóriás helyezésekkel. A Bocskai István Általános Iskola atlétikában és teremlabdarúgásban ért el még el előkelő helyezéseket a diákolimpiai döntőkön.

A sikerek, eredmények kovácsai:
Bocskai István Általános Iskola:
Nagy Radvány (atlétika)
Kozák István, Szilágyi László (teremfoci)
Torna (Antal Mária, Nagyné Dudik Tünde, Papp Szilvia)

Vénkerti Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény:
Lakatos István, Ladányi Zoltán (torna)

A debreceni jutalmazottak Kovács Ágnes társaságában (balról): Nagyné Dudik Tünde testnevelő, Csák László, a Bocskai általános iskola igazgatója, Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, Lakatos István testnevelő, Gyarmatiné Piránszki Nóra, a Vénkerti általános iskola igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában