Nagy Konráddal erősít a Sportcentrum

Nagy Konrád
Nagy Konrád - © Fotó: Getty Images
Debrecen – A Debreceni-Sportcentrum Sportiskola színeiben folytatja pályafutását a 2014 legjobb magyar nagypályás gyorskorcsolyázója, Nagy Konrád, aki ebben az évben mind a sprint, mind az összetett magyar bajnokságon aranyérmet szerzett. Mindemellett az 1500, a 3000, az 5000 és a 10000 m országos csúcstartója.

Az 5000m- es országos csúcsot ez év márciusában, az összetett világbajnokságon, a kanadai Calgaryban állította fel, ahol egyébként az 1500m-es távon a 11.,összetettben pedig a 21. pozícióban zárt.

A Főnix SE helyett a szeptemberben kezdődő világkupa-sorozaton már a Sportcentrum versenyzőjeként áll rajthoz, az erről szóló megállapodást ma írta alá Becsky András, a Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője , és a kiváló gyorskorcsolyás olimpikon.

A szerződés aláírása után Nagy Konrád elmondta: ,,Remélem, hogy a közös munka eredményes lesz, és ez a teljesítményemen is meglátszik majd. Szeretnék tovább fejlődni. Debrecenben szerettem volna maradni, sőt a tanulmányaimat is a Debreceni Egyetemen képzelem el”.Sporthírek