Nagy halat fogott a Gyulaháza

Nagy halat fogott a Gyulaháza
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 23. fordulója két mérkőzéssel zárult vasárnap.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 23. forduló

Gyulaháza-Nagyhalász 2-1 (2-1)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Ésik.

Gyulaháza: Bandor – Gáti, Kovács E. (Németh), Bacsó, Kovács B. (Gáti), Tóth D. (Savrnoh), Éles, Kozma, Horváth, Bökönyi (Lévai), Lakatos. Edző: Bardi Gábor.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga, Ladányi, Bartha (Gégény), Hajzer, Hudák, Bognár (Mátrai), Nagy, Tóth G. (Ludánszki). Játékos-edző: Ludánszki István.

A hazaiak élet-halál volt a győzelem.

Gól: Tóth D., Kovács B. ill. Nagy. Ifi: 2-0.

Bardi Gábor: – Újra él a remény. Az első félidőben helyenként jól futballoztunk, megérdemelten szereztünk vezetést. A második játékrészben lezártuk a területeket, próbáltunk kontrákra játszani, és bár többször eldönthettük volna a mérkőzést, a vége nagyon melegre sikeredett.

Ludánszki István: – Helyzetek alapján nyernünk kellett volna, de sajnos mindent kihagytunk. Gratulálok az ellenfelünknek!

Balkány-Kisvárda II. 0-0

Balkány, 120 néző, v.: Pethő.

Balkány: Tóth – Zagiev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai (Oniszyko), Potornai, Posta, Csehil, Ohár, Tóth (Lakatos). Edző: Mirgai László.

Kisvárda II.: Odyntsov – Atamas (Bálint), Misic, Ene, Országos, Elek, Kovácsréti (Illés), Vári, Gyüre, Hej, Khimich (Ötvös). Edző: Nagy Sándor.

Küzdelmes, hajtós, sportszerű meccsen igazságos eredmény született.

Mirgai László: – Nagyon erős összeállításban érkező Kisvárdával játszottunk, ami szerintem még fel is dobta a fiúkat. Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségei, én inkább annak örülök, hogy többször is eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig és tudtunk helyzetet kidolgozni. A csapat meglepett, hiszen nagyon odatette magát a meccsen. Igazságot a döntetlen, szerintem nekünk örömtelibb az egy pont, mint nekik.

Nagy Sándor: – Amiért jöttünk, az sajnos nem sikerült. Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen reális eredmény született. Megvoltak a helyzetek mindkét oldalon, de a pozitívumot kell nézni, hogy nem kaptunk gólt.