Nagy előrelépés az 5G felé

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A Samsung Electronics bejelentette, hogy olyan, áttörést jelentő, 5G-kompatibilis antenna- és erősítőtechnológiákat fejleszt, amelyek felhasználásával kisebb és energiatakarékosabb 5G-berendezések és -eszközök gyárthatók.

A vállalat azt tervezi, hogy az új technológiákat a 28 GHz-es milliméteres hullámspektrumot használó 5G bázisállomásokban és végfelhasználói eszközökben egyaránt alkalmazza.

Ez az eredmény bizonyítja, hogy a Samsung képes a számos iparágban szerzett műszaki szakértelmét nagy áttörésekben kamatoztatni” – jelentette ki Paul Kyungwhoon Cheun, a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke, az Új generációs üzleti megoldások csoport vezetője. – „Olyan technológiák kifejlesztésére koncentrálunk, amelyek előmozdítják és felgyorsítják a mobilhálózatok és -eszközök következő generációjának születését. A Samsung egyre jelentősebb lépéseket tesz az új és izgalmas 5G-technológiák fejlesztése terén.

A Samsung-társaság rádiófrekvenciás technológiákat alkalmazott egy új, házba beépített antenna megalkotása során is.

ÉKN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés