Nagy Bence ezüstjével zárult a boksz ob

Akt.:
Nagy Bence a dobogón, piros felsőben
Nagy Bence a dobogón, piros felsőben - © Fotó: dvscboxing.hu
Debrecen – A szombati döntőkkel fejeződött be a 92. férfi bokszbajnokság Hévízen. A DVSC részéről Nagy Bence (91 kg) volt érdekelt, aki Sávoly Gergővel, a címvédővel találkozott.

Bence – Hutai László tréner szerint – kiválóan bunyózott, ami benne volt kiadta magából, de a pontozók ellenfelét látták jobbnak. Összességében viszont ez Bence jelenlegi szintjéhez, állapotához képest jó teljesítmény volt, ahonnan lehet, s kell is előrelépni, ám van is mire alapozni. A DVSC 4 nevezett bunyósa összesen 1 ezüstöt, 2 bronzot és egy helyezést ért el. Szép volt, srácok!

91 kg: Nagy Bence (DVSC) – Sávoly Gergő (MTK) 0-3

Hutai L.: – Jót bokszolt Bence, de kikaptunk. Ami most bennünk volt kiadtuk. 88 kilóval mért be Bence, vagyis erősödni kell még és a lábmunkán javítani, de a mostani produkciója előtt le a kalappal. Úgy tudom, hogy az m4 sportcsatorna közvetíti valamikor a mai nap eseményeit felvételről, de nem tudom mikor. Amúgy a 3-0-ás eredmény erős egy kicsit, hiszen nyilván én elfogult vagyok, de szerintem pontosabban ütött a mi fiunk, sőt, Bence olyan nagyon el sem volt találva, de a lényeg az most számomra, hogy éreztük a bokszot. Mondom, nagyon tetszett, amit Bence művelt. Csak így tovább!

– Koppányi Szabolcs –
dvscboxing.hu