Több tűzesethez is vonulniuk kellett a megyei lánglovagoknak

Több tűzesethez is vonulniuk kellett a megyei lánglovagoknak
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Lángolt a fenyőerdő, égett a csutkabála, izzott az üveggyapot – nem volt eseménytelen a vasárnap a tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap délután egy fenyőerdőben csaptak fel a lángok Bocskaikertben. A debreceni és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Mezőgazdasági vontató pótkocsiján tizennyolc csutkabála kapott lángra Nádudvaron, a Vay Miklós utca végében. A püspökladányi és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben a vontatót leválasztották a pótkocsiról. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Hosszúpályiban, a Nyíl utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Üveggyapot szigetelése izzott tegnap délután egy száz négyzetméteres ház padlásterében. Kabán, az Árpád fejedelem utcában vonultak a tűzoltók, ahol az izzó szigetelés a födémben elhelyezett gerenda melletti nádat is érintette. A püspökladányi hivatásos tűzoltók mellett a kabai önkéntes tűzoltók is részt vettek az oltásban, kéziszerszámokkal a nádfödémet megbontották, majd egy vízsugárral a kisebb tüzet eloltották. Az ott élőknek a házat nem kellett elhagyniuk, de az épületben nagyobb anyagi kár keletkezett.Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés