Nem csak a Monostorpályi úton volt dolga a hajdú-bihari tűzoltóknak

Fának csapódott egy autós a Monostorpályi úton
Fának csapódott egy autós a Monostorpályi úton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A Moha utcában autós és motoros ütközött, Hajdúszoboszlón pedig a fürdőszobában lett rosszul valaki. Ügyeleti hírek szerdáról.

Lesodródott az útról, és egy fának ütközött egy személygépkocsi tegnap reggel Debrecenben, a Monostorpályi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentőszolgálat kórházba szállított.

Motorkerékpár és személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Debrecenben, a Moha utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését, majd az aszfaltra folyt üzemanyagot eltávolították. A katasztrófavédelem információi szerint személyi sérülés nem történt.

Közel ezerötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délután Debrecenben, a Pacikert utcában. A tűz átterjedt egy közeli faszerkezetű melléképületre ami teljes terjedelmében égett. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Kisebb avartüzekhez is vonultak a megye tűzoltói szerdán. Sárrétudvariban az Erzsébet utcában, Nádudvaron a Móricz Zsigmond utcában is szükség volt a tűzoltók munkájára.

Rosszul lett egy lakó egy családi ház fürdőszobájában tegnap későn este Hajdúszoboszlón, a Gárdonyi Géza utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók az ingatlanban méréseket végeztek, mely során szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. A házban élők közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A gázszolgáltató a gázkészüléket kizárta a szolgáltatásból. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fának csapódott egy autós a Monostorpályi úton
Debrecen - Fának ütközött egy autó a Monostorpályi úton, az Oláh Károly utca közelében - adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Fának csapódott egy autó Debrecenben, a Monostorpályi úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, ahol az út teljes lezárása mel...Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés