Előzetesben a halálos balesetet okozó sofőr

Halálos baleset Nádudvarnál
Halálos baleset Nádudvarnál - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A bíróság elrendelte a 38 éves nádudvari férfi előzetes letartóztatását.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, október 13-án 20 óra 30 perc körül a 3407-es számú úton Nádudvar és Kaba között egy 38 éves férfi személygépkocsijával közlekedett, amikor elütött egy vele azonos irányba haladó kerékpárost. A baleset következtében az 58 éves kerékpáros férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínen az autó vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

M. Kálmánt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. október 16-án elrendelt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a 38 éves nádudvari lakossal szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos baleset Nádudvarnál
Hajdú-Bihar - Ittas volt a sofőr, aki halálra gázolt egy kerékpárost Kaba és Nádudvar között péntek este. Az autós hátulról ütötte el az 58 éves férfit, aki azonnal belehalt a sérüléseibe. Egy elektromos biciklivel ment a férfi az úton, amikor elsodorta az autó. Egy arrafelé lakó férfi a Tényekne...

Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar - Személygépkocsi és kerékpár karambolozott a Nádudvar és Kaba közötti úton. Az ütközés következtében a kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A személyautóban nem sérült meg senki. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták - olvasható a megyei katasztrófavédel...Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés