Egy nap két tűz Nádudvaron, a Kabai utcán

Akt.:
Egy nap két tűz Nádudvaron, a Kabai utcán
© Illusztráció
Hajdú-Bihar – A tűzhelyen felejtett, odakozmált étel okozott galibát a debreceni Tócóskertben.

Leégett az étel Debrecenben, a Derék utcában egy tízemeletes társasház egyik negyedik emeleti lakásában vasárnap hajnalban. A lakás füsttel telítődött. A debreceni hivatásos tűzoltók kiszellőztettek, a mentőszolgálat az ott élő embert megvizsgálta, aki nem sérült meg.

Pótkocsira rakott bebálázott kukorica csutka gyulladt meg vasárnap délelőtt Nádudvaron, a Kabai utca és a Határ út kereszteződésében. A pótkocsiról egy üres területre borították a 30 bálát, majd a püspökladányi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Vasárnap délután szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat. Nádudvaron, szintén a Kabai utcában száraz avar égett, melyet a püspökladányi egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltott el. Nyíracsádon, a Hunyadi utcában ugyancsak avar égett kétszáz négyzetméteres területen. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók is vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Nem adott magáról életjelet egy idős ember Hajdúnánáson a Bethlen Gábor körúton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a lakásba bejutottak, ahol az idős embert a fürdőszobában találták meg, aki a mentőszolgálat tájékoztatása szerint elhalálozott – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

HBN


Nádudvar - Körbálák kaptak lángra Nádudvaron a Kabai úton - értesítette portálunkat egy olvasó. A tüzet a püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi szerszámok és vízsugár segítségével fékezték meg, így a tűz nem terjedt tovább.Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés