A megyei labdarúgó-bajnokságok legemlékezetesebb edzői nyilatkozatai 2017-ből

Akt.:
A megyei labdarúgó-bajnokságok legemlékezetesebb edzői nyilatkozatai 2017-ből
© Fotó: Kovács Péter
Hajdú-Bihar – A megyei bajnokság csapatainak edzői nem okoznak csalódást, ha nyilatkozniuk kell. Az év utolsó napjára összegyűjtöttük a legérdekesebbeket.

Sárrétudvari–Hosszúpályi 8–0
Szabó Lajos (Sárrétudvari): Fegyverneki Máthé kiemelkedő mezőnymunkája mellett két és fél gól, illetve sok labdát szerzett a támadó harmadunkban. … Egy hozzáértő néző megfogalmazta: „Ha sokat nem szólok bele, a negyedik hely meglehet!”

Hajdúhadház–Sárrétudvari 0–5
Szabó Lajos (Sárrétudvari): Lassan több pontunk lesz, mint a katicának.

DSC–Nagyrábé 0–4
Nagy Róbert (DSC): A 0–4 ellenére emelem kalapom a játékosaim előtt. Küzdöttünk, harcoltunk, ami eddig nem volt ránk jellemző, de a végére elfogytunk, mint a telihold.

Tiszacsege–Nyírmártonfalva 2–1
Sallai Szabolcs (Tiszacsege): Egy igazi biszem-b@szom megyei rangadó volt.

Görbeháza–Egyek 3–6
Farkas Zoltán (Egyek): Örülök, hogy így indult számunkra a bajnokság, ezután jó hangulatban készülhetünk a jövő heti Tisza-tavi El Clásicóra.

Létavértes–Görbeháza 2–2
Kontor Gábor (Létavértes): Régen láttam ilyen gyenge futballmérkőzést. Még szerencse, hogy volt nálam nyugtató, így végig bírtam nézni ezt a szenvedést.

DSC–Földes 3–6
Nagy Róbert (DSC): Már lassan Pápua Új-Guineán járunk, nem nyaralni megyünk, hanem addig ássuk magunkat.

Kaba–Hajdúböszörmény 1–4
Plókai Mihály (Kaba): Hetek óta jellemző, hogy ellenfeleinknek nincs kidolgozott helyzetük, de mi segítünk rajtuk. Ajándékba kapták tőlünk a meccseket. Azt kell, hogy higgyem, a játékosaim közül több embernek ajándékboltja van.

Püspökladány–Földes 3–3
Fülöp András (Püspökladány): Az ellenfél negyven pluszos játékosai megint megmutatták nekünk, hogyan kell küzdeni a pályán. Lehet jobb lenne reaktiválni a már visszavonult negyvenes ladányi focistákat.

Józsa SE–Egyek 2–2
Szabó László (Józsa): Régi vágyam, hogy gépek vezessék a mérkőzést, Úgy gondolom, tíz év múlva ez teljesülni is fog.

Tiszacsege–Görbeháza 3–1
Sallai Szabolcs (Tiszacsege): Úgy hiányzott már ez a győzelem, mint éhes tyúknak a kendermag.

Nyírmártonfalva–Polgár 4–4
Konyári Sándor (Nyírmártonfalva): Reggel ötkor még húzták a zenészek a lagziban, ennek is köszönhetően Polgár majdnem elhúzta a nótánkat.

Nagyrábé–Nádudvar 9–0
Gere Csaba (Nádudvar): A második félidőben úgy statisztáltunk az előadásukhoz, mintha a Nemzeti Színházban lettünk volna. Néhányan talán még a hazai nézők tapsát is magukénak érezték…

Konyár–DSC 3–0
Nagy Róbert (DSC): Kínlódunk tovább, mint ragyás a szépségversenyen, körülbelül annyi sikerrel.

Tiszacsege–Újszentmargita 4–2
Sallai Szabolcs (Tiszacsege): A 300 című film jut eszembe a mai mérkőzés után; mikor egy maréknyi szívvel, lélekkel küzdő harcos legyőzte a zsoldos hadsereget.

Görbeháza–Nyírmártonfalva 3–5
Konyári Sándor (Nyírmártonfalva): A múlt heti pofon után sikerült felrázni a fiúkat, mégis, mint viharban a tenger, úgy hullámzott a játékunk.

Hajdúnánás–DVSC II. 1–0
Gyarmati András (DVSC II.): A mérkőzés folyamán annyi sérülést szedtünk össze, hogy jövő héten Brinkmann professzort kell segítségül hívjuk, hogy a játékosok a hétvégére rendben legyenek.

Görbeháza–Létavértes 4–1
Kontor Gábor (Létavértes): Úgy tűnik, hogy elég naiv vagyok, mert csak meccs közben jöttem rá, hogy a játékosaim maguk helyett a Máltai Szeretetszolgálat munkatársait küldték el erre a mérkőzésre.

Monostorpályi–Hosszúpályi 3–1
Selyem Nándor (Hosszúpályi): Látszik, hogy közeleg a karácsony. Elkezdtük osztogatni az ajándékokat.

Báránd–Földes 3–2
Bakonyi János (Földes): Ha a bíró úr kilencven percig akar szerepelni, biztos, hogy nem futballmeccset kellene vezetnie…

Püspökladány–Komádi 1–2
Szabó Sándor (Komádi ): „Márton napnak állata a liba, ebben a játékban nem volt hiba.”

Hajdúhadház–Monostorpályi 2–1
Kaszás János (Hajdúhadház): A mai napon a helyzetkihasználásunknál csak a játékvezető teljesítménye volt gyengébb.

Földes–Püspökladány 3–2
Fülöp András (Püspökladány): Ameddig a péntek esti Fitness kávézóban több játékosom van jelen, mint edzésen, addig csodát ne várjunk.Nádudvar.
HAON.HU


hirdetés