Na ennek mi értelme volt? Kifejlesztették a szexrobotot, ami nemet mond, ha nincs kedve hancúrozni (18+)

Akt.:
Na ennek mi értelme volt? Kifejlesztették a szexrobotot, ami nemet mond, ha nincs kedve hancúrozni (18+)
© Forrás: mirror.co.uk
Nagy-Britannia – Angliában demonstrálták a Samantha névre hallgató szexrobotot, aki a jövőben képes lesz nemet is mondani, ha épp nincs khm, romantikus hangulatban. Hogy mi? Ki akarja ezt?

A szexrobot nem olcsó játékszer, Samantha is 3,600 fontba, azaz nagyjából 1 350 000 forintba kerül. Képzeljük el, hogy egy pasi kifizet ennyi összeget egy szexrobotért, aki ráadásul még nemet is mond neki az ágyban… És hogy tudósok, nagy koponyák, akadémikusok dolgoznak verejtékezve azon, hogy kifejlesszék a robotnőt, aminek olykor nincs kedve a szexhez?

Reméljük hamarosan feltalálják a vibrátort is, ami olykor inkább duzzog, ahelyett hogy berregne, vagy a felfújható guminőt, aminek folyton fáj a feje.

Forrás: mirror.co.uk


Milyen a tökéletes partner? Pontosan úgy néz ki, viselkedik és beszél, ahogy azt szeretnénk, bármikor szívesen cseveg velünk kedvenc témáinkról, akármire hajlandó az ágyban és… van rajta egy kikapcsoló gomb. Számos kutatás reálisnak tartja a felvetést, mely szerint néhány évtizeden belül a fejlőd...

Nem sokat tud, csak egy dolgot, de azt állítólag nagyon. Az Arlan Robotics Service Droid 1.0 tömeggyártása egyelőre nem lehetséges, de már gyűjtenek rá a neten, hogy piacra kerülhessen. Hát... Jó, hát orálozni tud, az tuti, de kicsit para még a robot megjelenése: igen sok ruhát kell rádobni, hogy...

Címkék: , ,