DVSC

2020.01.20. 13:46

Bódi Ádám bízik a sikeres tavaszban

A középpályás szerint egyre inkább elsajátítják a letámadásos futball eszközeit.

Fotó: Kovács Péter

Mint beszámoltunk róla, a DVSC első csapata szombaton 5–1-re győzött a Nagyerdei Stadionban rendezett felkészülési találkozón a román másodosztályú Universitatea Kolozsvár ellen. A meccs után Bódi Ádám, a Loki középpályása számolt be a gárda helyzetéről.

– Amit az új szakmai stáb megkövetel tőlünk, azt jobbára meg tudjuk már valósítani, bár természetesen van még hová fejlődnünk ezen a téren. Úgy vélem, már visszaköszön a letámadásos futball, amit a trénerek elvárnak tőlünk. Ehhez most minden feltétel adott a Lokinál, hiszen jó korban lévő, fiatal, lendületes labdarúgók alkotják a keretet, akikben sok erő és potenciál van. A lendület eddig is megvolt a csapatban, csak olykor szervezetlennek tűntünk, és nem azt a játékot hoztuk, amelyre képesek vagyunk. Erre az útra kell visszatérnünk, úgy látom, kezdjük visszanyerni az önbizalmunkat is, és mindenki meg akarja mutatni a tudását a szakmai stábnak. Szeretem ezt a direktebb, letámadó futballt, bízom benne, hogy sikerrel fogjuk művelni – mondta a támadó, aki reménykedik a szép tavaszban.

Bízniuk kell magukban

– Meccsenként kell haladnunk, és magunkban bíznunk. Tudjuk, nem szabad félnünk a hibáktól, mert az benne van a játékban. Előre kell tekintenünk, és fontos, hogy pozitív legyen a szemléletünk. Az ősz nagyon rosszul sikerült, ám tavasszal javítani akarunk, és minden megteszünk a győzelmekért.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában