MVFC: egy gólt sem engedélyeztek ellenfelüknek

MVFC: egy gólt sem engedélyeztek ellenfelüknek
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Fontos győzelmet aratott az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. 14. fordulójában – 2–0-ra győzte le a Mezei-Vill a Nyírgyulajt csütörtökön este. Kellett is ez a diadal, hiszen az előző két összecsapását elveszítette a hajdú-bihari egylet, előnye így igencsak megfogyatkozott az őt üldöző Győrrel szemben.

Az első félidőben nem esett gól, a szünet után viszont előbb Gál István megszerezte a vezetést, majd Amílcar duplázta meg az eredményt. A mérkőzésen pályára lépett az Újfalu új brazil légiósa, Serginho is.

Ezzel a sikerrel az MVFC tartja előnyét a tabellán, 33 ponttal vezet. Jövő szerdán 19 órától a Magyar Kupában van jelenésük Trencsényi Jánoséknak: a negyedik körben a Dunakeszit fogadják.

HBN


A tények

MVFC Berettyóújfalu–Nyírgyulaj KSE 2–0 (0–0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Gál P.

MVFC: Mezei – Javi Sanches, Trencsényi, Takács, Serginho. Csere: Tihanyi, Kovács I., Daróczi, Szabó P., Gál, Amílcar, Harmati, Nagy D., Rafinha. Edző: Sergio Mullor Cabrera

Nyírgyulaj: Pallai – Tóth B., Nagy I., Gömze, Sánta. Csere: Végső, Opre, Angyalos, Szabó Á., Lovas, Kerti, Nagy B., Vass O., Sárga. Edző: Lovas Norbert

Gól: Gál (27.), Amílcar (33.)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek