MVFC: a Dunaferrel zártak, ellenük is kezdenek

MVFC: a Dunaferrel zártak, ellenük is kezdenek
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Pénteken megkezdi a rájátszást a Mezei-Vill, ismét a Dunaferr látogat Berettyóújfaluba.

Alig, hogy véget értek a férfi futsal NB I. alapszakaszának küzdelmei, máris indul a rájátszás. A sorozatban szereplő egyetlen hajdú-bihari együttes, az MVFC-Berettyóújfalu hétfőn este, a 18. fordulóban a Dunaferr gárdáját fogadta, és győzte le 3–0-ra. Sikerének hála a Mezei-Vill a tabella harmadik helyén zárta az első kört, 31 egységet gyűjtöttek az újfaluiak.

Pénteken indul a play off, az MVFC ismét a Dunaferrel mérkőzik meg, méghozzá 18.30-tól. A kiírás szerint a bajnokság első szakasza után a csapatok helyezésüktől függően felső-, vagy alsóágon folytatják a küzdelmeket, vagyis az első hat helyezett gárda, illetve a hetedik, a nyolcadik, a kilencedik és a tizedik külön csatázik.

Az Újfalu és a második Dunaújváros mellett az éllovas Győr, a negyedik Veszprém, az ötödik Aramis és a hatodik Haladás jutott még be a felsőházba. Az alapszakaszgyőztes hét pontot visz magával a folytatásra, a második ötöt, és csökkenő sorrendben így tovább, vagyis a Hali egy egységgel kezdi a rájátszást. Az egyletek oda-visszavágós alapon tíz fordulón át meccselnek, és döntik el a végső helyezéseket.

Vagyis újabb rangadó vár Trencsényi Jánosékra, akik egy héten belül másodjára mérkőznek meg az Újvárossal. Hétfőn Gál István egyszer, míg Rábl János kétszer vette be Fehér Zsolt alakulatának kapuját. Mindenképp nagy meccsre van kilátás, a vendégeket nyilván hajtja a reváns lehetősége, míg a hazaiak szeretnének ismét győzedelmeskedni.

HBN


Az MVFC mérkőzései

1. forduló
Március 17., péntek 18.30: MVFC-Berettyóújfalu–Dunaferr

2. forduló
Március 24., péntek: Haladás–MVFC-Berettyóújfalu

3. forduló
Április 21., péntek 18.30: MVFC-Berettyóújfalu–Aramis

4. forduló
Április 28., péntek 18.30: MVFC-Berettyóújfalu–Veszprém

5. forduló
Május 8., hétfő 18.30: Rába ETO–MVFC-Berettyóújfalu

6. forduló
Május 15., hétfő 19 óra: Dunaferr–MVFC-Berettyóújfalu

7. forduló
Május 19., péntek 18.30: MVFC-Berettyóújfalu–Haladás

8. forduló
Május 29., hétfő 18.40: Aramis–MVFC-Berettyóújfalu

9. forduló
Június 2., péntek: Veszprém–MVFC-Berettyóújfalu

10. forduló
Június 5., hétfő: MVFC-Berettyóújfalu–Rába ETO