Mutatjuk, hogy telt a csütörtök!

Mutatjuk, hogy telt a csütörtök!
Hajdú-Bihar – Zajlik a Campus Fesztivál Debrecenben, a nap folyamán többször jelentkeztünk friss hírekkel a Nagyerdőből. Persze ezen kívül is akadt beszámolnivaló, alább el is olvashatják a nap legérdekesebb és legfontosabb híreinek gyűjtőhelyén.

Hatalmas bulikkal kezdődött a nagyerdei őrület
Debrecen – A Campus nulladik napján a kilenc helyszínből még csak három zengett a koncertektől, mégsem volt könnyű választani a a fesztiválozóknak.

campus_


Naponta százak jönnek a debreceni táborba
Minden este hattól sokszor éjjel 3-4 óráig várják az önkéntesek a menekülteket a debreceni Nagyállomáson, hogy miután enni-inni adtak nekik, ellátták sebeiket, elinduljanak a Sámsoni úti befogadóállomásra.

menekult


Ezek között lehet a Poroszlay úti gyilkos cipője
Debrecen – Tanúk jelentkezését várja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a 2014. július 21-én Debrecenben történt emberöléssel összefüggésben.

cipo


Bulibáróból szívkirály?
Debrecen – A pszichológus szerint egy fesztiválrománcból ritkán alakulhat ki komoly kapcsolat.

Punks Gather for The Annual Rebellion Festival


Hol ihatunk büntetlenül Debrecenben?
Debrecen – Nálunk a helyi rendelet értelmében a nagykörúton belüli területen tilos közterületen alkoholt fogyasztani, vagyis felbontott üveg sörrel, borral a kézben sétálgatni, padon ücsörögni, beleinni. A Campus Fesztivál a tiltott területen kívül esik.

ivaszat


Törvényes és tisztességes volt a kényszertömés elleni kampány
Budapest – A Hortobágyi Lúdtenyésztő Zrt. a tollak élve tépéséből származó elmaradt haszon miatt perelte be az állatvédőket és a két másik magyar céget 54 millió forint összegben.

Goose Farmers Prepare For Christmas Season