HAON Sziréna

2018.02.07. 12:01

Idős férfit próbáltak újraéleszteni Debrecenben

Hajdú-Bihar - A katasztrófavédelem, a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai számára a keddi napon is bőven akadt feladat.

Hajdú-Bihar - A katasztrófavédelem, a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai számára a keddi napon is bőven akadt feladat.

A katasztrófavédelem illetékese elmondta, kedden reggel Debrecenben, a Budai Nagy Antal utcában három személygépkocsi ütközött össze. A baleset négy embert érintett, ők nem sérültek meg. A debreceni hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el. Hajdúszováton, a Munkácsy Mihály utcában megdőlt egy lakatlan ház egyik fala tegnap délután. A romos épület a szomszéd lakóházat veszélyeztette. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a területet körbezárták.

A mentők Hajdú-Bihar megyében kedden 164 feladatot láttak el, tudtuk meg az OMSZ illetékesétől. Ezek közül említendő: 12 óra 52 perckor Debrecenben a Nyugati utcai buszmegállóban álló buszon egy idős férfi sikertelen újraélesztése zajlott. 17 óra 14 perckor Debrecenben a Miklós utcán két személygépkocsi ütközött össze, a baleset után egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből egy súlyos és két könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tizenkét személyt fogott el, akik közül öt embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hét személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenkilenc személyt állítottak elő, köztük tíz főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizennégy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!