Helyi közélet

2013.10.11. 16:58

A vezérigazgató szerint tavaszig nem zárják be

Debrecen, Budapest - A FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatója a Napló cikkére reagált.

Debrecen, Budapest - A FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatója a Napló cikkére reagált.Portálunkon, illetve a Naplóban az elmúlt hónapokban többször foglalkoztunk azzal, hogy a holland tulajdonos bezárja a debreceni tejüzemet. Az e témában, a Hajdú-bihari Naplóban, illetve a HAON-on október 8-án, kedden megjelent „Csak úgy gurul a tej” című írásunkra az alábbiakban reagált Szautner Péter a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatója:

A vállalat által korábban bejelentett átszervezés folyamatban van, ennek keretén belül jelenleg két szakmai befektetővel is folytatunk tárgyalásokat a debreceni üzem eladásáról. Szeretném kiemelni, hogy az üzleti szempontokon túl, kiemelten fontos célunk az is, hogy a dolgozóink számára is a lehető legjobb megoldást találjuk meg. Az üzem eladásával kapcsolatban jelenleg korai lenne nyilatkozni, az a folyamatban lévő tárgyalások kimenetétől függ. A korábban bejelentett átszervezésre 2014. első negyedévének végéig terveink szerint nem kerül sor. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a debreceni üzemben a termelés jelenleg is zavartalanul folyik.

HBN


Debrecen – Megyénkből indulnak tejesautók a székesfehérvári, sőt olaszországi gyárakba is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában