Műszaki beavatkozások miatt vonultak kedden a tűzoltók

Hajdú-Bihar – Tűzmentes nap volt kedden Hajdú-Bihar megyében, műszaki beavatkozásokhoz két alkalommal, segítségnyújtásra háromszor vonultak a tegnapi nap során a tűzoltók.

Segítségnyújtásra három alkalommal került sor, a tegnapi nap során megyénkben. A mentők kérték a tűzoltók segítségét, mert nem tudtak bejutni bajba került idős emberekhez. A berettyóújfalui, a hajdúböszörményi és a debreceni tűzoltók avatkoztak be a különböző helyszíneken, több esetben kihúzós létrán át jutottak be a zárt lakásokba.

Késő délután a debreceni Honvédtemető utcában, körülbelül húsz méter magas fa egyik ága lehasadt, az alatta parkoló két gépjárművet veszélyeztetve. A helyi tűzoltók kézi erővel eltávolították a faágat. Anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Veszélyesen megdőlt és több ága letört egy magas fának Hajdúszoboszlón, a Dózsa György úton, tegnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével motoros láncfűrésszel eltávolították a megdőlt fát. Személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .