HAON Sziréna

2018.02.28. 09:41

A gázra lépett, amikor meg akarták állítani a rendőrök

Debrecen - A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 27 éves férfit, aki a Simonffyn autózott jogsi nélkül, ittasan.

Debrecen - A debreceni rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 27 éves férfit, aki a Simonffyn autózott jogsi nélkül, ittasan.

Egy férfi autózott február 27-én 23 óra 20 perc körül Debrecenben, a Simonffy utcában. A rendőrök megkülönböztető fényjelzést használtak, mivel meg akarták állítani a járművet, ekkor azonban a sofőr gyorsítani kezdett. A járőrök követték, majd intézkedés alá vonták a járművezetőt, akit meg is szondáztattak. Az eszköz pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy őt a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől 2019. július 19-ig eltiltotta.

A rendőrök a 27 éves helyi férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását. A helyi lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás is indult.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!