Munkásokat küldenének a parlamentbe

Dr. Thürmer Gyula
Dr. Thürmer Gyula - © Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – Április 6-án nem mindegy, hogy kiket küldünk a parlamentbe.

Milliomosokat, akik loptak, csaltak, hazudtak, vagy becsületes, tisztes, dolgozó embereket – ezekkel a mondatokkal kezdte kampánybeszédét a Munkáspárt elnöke, a Batthyányi utca elején. Dr. Thürmer Gyula kijelentette: 25 év után küldjünk végre munkásokat, olyanokat akik köztünk élnek, akik nem a politika kedvéért mennének az országgyűlésbe, hanem azért, hogy a mi életünket jobbá tegyék. Majd így folytatta: “elegünk van abból a parlamentből ahol naplopók ülnek, elegünk van azokból akik csak magukért élnek, elegünk van abból, hogy csak a saját zsebüket tömik tele pénzzel!”

A munkáspárt jelöltjei becsületes, tisztességes, dolgozó emberek. Van közöttük munkás, közmunkás, orvos, pedagógus, fiatal vállalkozó, olyanok akik a társadalom többségét alkotják.

Thürmer Gyula elmondta: ezek a jelöltek úgy érzik, elvették az elmúlt 25 évet tőlük akkor amikor azt mondták nekik, hogy itt Európa, demokrácia és fejlődés lesz, úgy fogunk majd élni mint az osztrákok, vagy a németek.

A pártvezető végül bemutatta helyi jelöltjüket, a közmunkásként dolgozó Kozma Attila Mátyást. Ő legfontosabb feladatként olyan nem közmunkás munkahelyek teremtését nevezte meg, amelyek tisztességes jövedelmet biztosítanának.

– HBN-OCs –