Munkanélküli? Váltana? Debreceni Állásbörze!

Akt.:
Munkanélküli? Váltana? Debreceni Állásbörze!
Debrecen – Az északkeleti régió legnagyobb munkaadóinak részvételével várja az első ízben – hagyományteremtő szándékkal – rendezendő Debreceni Állásbörze mindazokat, akik tartósan munkanélküliek, még vagy már nem találják helyüket a munkaerőpiacon, pályakezdők, váltanának, esetleg kisgyermek mellől térnének vissza a munka világába.

Május utolsó hétvégéjén a Debrecen Plaza ad otthont a nagyszabású programnak: a bevásárlóközpont két szintjén mindkét napon nyitva tartási időben, azaz reggel 9-től egészen 20 óráig várják az érdeklődőket.
Említésre méltó, hogy hasonló – az aktív felnőtt lakosságot is megszólító – rendezvényre sem Debrecenben, sem a környéken nem került eddig sor. A korábbi állásbörzék jellemzően specifikus tudással vagy végzettséggel rendelkező társadalmi rétegre alapozzák programjaikat. A Debreceni Állásbörze, a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően nem csupán egy célcsoport, de minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott.

Eddig közel 30 cég jelezte részvételt, köztük olyan multinacionális vállalatok, mint a magyarországi Bosch-csoport, a FAG, az NI Hungary, a Pipelife, az RR Donnelley, a Jabil Circuit, vagy az Aldi. Érkezik számos informatikai vállalkozás, az ország több jelentős, a szállítmányozásban, logisztikában érdekelt vállalata is. Lesznek továbbá a kiállítók között felnőttképzésben érdekelt intézmények, mint a Debreceni Képző Központ, a DExam Vizsgaközpont és munkaerő-közvetítéssel foglalkozó vállalkozások.

Érdeklődni és további részletek: 20/ 420 43 32 vagy a www.debreceniallasborze.hu címen.
hirdetés