Munkahelyi autóval, ittasan tört-zúzott az ámokfutó Debrecenben

Akt.:
Munkahelyi autóval, ittasan tört-zúzott az ámokfutó Debrecenben
© Fotó: Matey István
Debrecen – Engedély nélkül hozta el a terepjárót a munkahelyéről az a férfi, aki előbb villanyoszlopnak, majd kerítésnek ütközött Debrecenben, végül Ondódon egy fának csapódva fejtetőre állt a járművel.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre november 20-án 11 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Poprád utca és a Torockó utca kereszteződésénél egy fekete terepjáró kidöntött egy villanyoszlopot, amelynek következtében a vezeték a földre került, a gépkocsi pedig továbbhajtott.

Miközben a járőrök a helyszínre érkeztek, egy újabb bejelentő hívta a rendőrséget, aki elmondta, hogy az egyik debreceni ipari parknál egy autó nekiment egy kerítésnek, majd elhajtott a helyszínről.

Fotó: Matey István
Debrecen - Kisebb pusztítást végzett Debrecen utcáin: póznának, majd kerítésnek ütközött, végül fának csapódva fejtetőre állt járművével. Információink szerint a sofőr először kidöntött egy póznát a Pósa utcán, majd a helyszínt hátrahagyva továbbhaladt, és a Balásházy János utcában nekicsapódott ...

A rendőrök keresni kezdték a fekete terepjárót, amelyet Ondódon egy fának ütközve, tetejére borulva találtak meg. Az egyenruhások a sofőrt intézkedés alá vonták és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Mivel a férfi a balesetben megsérült, hozzá mentőket is hívtak, akik őt kórházba vitték.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A rendőrök megállapították, hogy az 50 éves férfi a munkahelyéről hozta el a gépkocsit, annak tulajdonosának engedélye nélkül.

P. Lászlóval szemben a Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –