Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.26. 21:38

A karambol után felborult egy Suzuki Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Szerencsére nem történt személyi sérülés abban a közlekedési balesetben, ami péntek este történt az Örökösföldön. &nbsp<dia width="960" height="800" alt="A karambol után felborult egy Suzuki 200.12.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_karambol_ut_n_felborult_egy_Suzuki__200_1/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A karambol után felborult egy Suzuki 200.12.26." /></a></dia></p>

Egy Suzuki tartott a Semmelweis utcán a Keleti utca felől a belváros irányába. Az autó vezetője eddig tisztázatlan okból nem adott elsőbbséget a Törzs utcán a lakótelep irányából érkező VW-nek, és a két autó karambolja nyomán a Suzuki az oldalára borulva állt meg.

 Az arra járó gyalogosok segítettek talpra állítani a Suzukit, a mentőknek nem volt dolga, a tűzoltókat viszont riasztották, mert a megrongálódott autókból a fékfolyadék az útra került, és balesetveszélyessé tette azt.

A baleset nyomán keletkezett anyagi kár több százezer forint lehet, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására.

  • Mindenkinek zöld volt Nyíregyházán?  Mindenkinek zöld volt Nyíregyházán? 2008.12.23.
  • Hatvanezret ért a fekete macska
  • Balesetek, bűnügyek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!