Mulatós megabuli Debrecenben

Mulatós megabuli Debrecenben
© Fotó: Matey István
Debrecen – Csütörtök este a legismertebb mulatós sztárokkal találkozhat a közönség az új nagyerdei klubban, a HALL-ban. A rendezvényre belépőjegyek a helyszínen még kaphatók.


Kis Grófo, Jolly és Suzy, Bódi Csabi, Sihell Ferry és Henna, valamint Nótár Mary egyaránt fellépnek azon a bulin, amit a hosszú hétvége előtt rendeznek a cívis város új klubjában. A házigazda dj. Juhász Laci lesz, aki hajnalig szórakoztatja a népes vendégsereget.

A szervezők korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel várnak, akik egy önfeledt, jó hangulatú kikapcsolódásra vágynak a legnépszerűbb mulatós számok társaságában. A fiatalok körében Kis Grófo egyre nagyobb elismertséggel bír, a főiskolás-egyetemi bulik közkedvelt fellépője, míg Jolly és Suzy is országszerte teltházas sikerekkel hívják fel magukra a figyelmet. A mulatós műfaj sztárjainak sikerét egyébiránt nem csak a jó hangulatú fellépések mutatják, hanem a milliós megtekintések is a legnagyobb videomegosztó oldalon. Kis Grófo és Jolly közös dalát, a No roxa ájt például az elmúlt két évben több mint tizenkilenc millióan nézték és hallgatták meg – ez egészen biztosan kihagyhatatlan lesz a debreceni buli programjából is.

HBN


A debreceni Mulatós Vigadó október 22-én, csütörtök este 19.30 órától kezdődik. Belépőjegyek kapunyitást követően a helyszínen kaphatók, elővételben pedig az alábbi jegyértékesítőknél:

  • Lovarda – Debrecen, Kassai út 26.,
  • Tourinform – Debrecen, Piac u. 20.,
  • Libri Könyvesbolt / Fórum – Debrecen, Csapó u. 30.

További információk a Facebookon.