MSZP: újabb Quaestor-csalás

Debrecen – Az MSZP megyei elnöke, Huszka Imre és városi alelnöke Szathmári Károly szerint újabb csalást követ el a Quaestor.

Elmondták: egy Quaestor-károsult férfi néhány napja bement a cég debreceni irodájába érdeklődni az ügyéről. Ekkor elétettek egy 2012-es dátummal ellátott, rá vonatkozó szerződést, mondván, azt alá kellene írnia. A férfi ezt azonban nem tette meg, hanem hazavitte a papírt, és összehasonlította a nála lévő, eredeti 2012-es szerződésével. Kiderült, hogy a kettő között jelentős a különbség, átírták a dokumentumot. A korábbival ellentétben az új szerződésben folyamatosan árutőzsdei terméket emlegetnek. A két szocialista politikus szerint ez okirathamisítás és csalás.

Szathmári Károly hiába kereste a Quaestor felügyeleti biztosát az ügyben, az nem elérhető. Ezért feljelentést akarnak tenni. Huszka Imre végül azt a kérdést tette fel Kósa Lajosnak, Pósán Lászlónak, Tasó Lászlónak, Vitányi Istvánnak, Bodó Sándornak, Tiba Istvánnak és dr. Papp Lászlónak, hogy a Quaestor csődje előtt vettek-e fel pénzt a cégtől.

HBN-OCs

Címkék: , , ,hirdetés