MSZP: Szólaljon meg az államfő a Kubatov-ügyben!

A köztársasági elnök megszólalását várja a Fidesz választói nyilvántartásával kapcsolatban az MSZP.

Kovács László egykori pártelnök csütörtökön azt mondta: Sólyom Lászlónak iránymutatást kell adnia az ügyben. A kormánypárti politikus szerint a jogi lépéseknél is fontosabb, hogy a választók megtudják, hogy milyen jövő kezdődik.

Mit fog tenni a Fidesz kormányon, ha ellenzékben ilyen listákat vezet a párt szimpatizánsairól, illetve más pártok támogatóiról – kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Kovács László. Az MSZP korábbi elnöke szerint még van lehetőség megelőzni a bajt, hiszen a választói fülkéket most még nem figyelik meg. A nemrég leköszönt EU biztos hozzátette: nem irreális feltételezés, hogy a Fidesz ezen listák alapján dönt majd támogatásokról, elbocsájtásokról, politikai tisztogatásokról, sőt akár műtétek sorrendjéről is.

“Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták” – mondja Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója egy, a kuruc.info-ra szerdán délután felkerült hangfelvétel szerint. A politikus a pécsi polgármester-választásra utalva tette kijelentéseit. Az nem derül ki, hogy a hangfelvétel pontosan hol és mikor készült.

– Független Hírügynökség –

Címkék: , ,