MSZP: ne uszítson a Fidesz!

Debrecen – A nagy melegnek tudja be az MSZP városi és megyei szervezete Pósán László fideszes országgyűlési képviselő keddi szavait, amikor tájékoztatóján az ellenzéki pártok vezetőit arra kérte, mondják meg, hol helyeznék el Debrecenben a menekülteket, miután az Európai Parlamentben megszavazták a kötelező kvótarendszert.

A szocialisták válaszközleményükben azt kérték, hogy „Habony Árpád zagyvaságainak” ismétlése helyett tájékoztassa a közvéleményt, mit tettek a Fidesz országgyűlési képviselői a Quaestor- és ESZOSZ-károsultak érdekében. Felszólították a Fideszt, hogy fejezzék be az uszítást, s saját hatalmuk megtartása érdekében ne használják fügefalevélnek a magyar embereket. Úgy vélik, ha Pósán László valóban a magyar emberek érdekeit tartaná a legfontosabbnak, nem szórnák a közpénzt, s nem dobnának ki milliárdokat „Habony Árpád és cimboráinak a médiabirodalmára” – írták.


Fidesz: hová raknák Debrecenben?

Debrecen – Menekültenként 250 ezer eurót kell befizetni az Európai Unió részére annak az országnak, amely visszautasítja a migránsokat. Ez az összeg mintegy 78 millió forint, amiért egy átlag magyar ember 40 évig dolgozik. Az uniós támogatások összességéből 1 millió forint jut egy magyar lakosra, tehát egy menekült 78-szor fontosabb – mondta dr. Pósán László országgyűlési képviselő a Fidesz keddi sajtótájékoztatóján, amelyet „Hány migránst akarnak betelepíteni a baloldali pártok Debrecenbe?, és hová?” címmel tartott.

hirdetés