Mozgalmasan telt a tűzoltók keddi napja

Akt.:
Megpördült, majd árokba borult egy autó kedd este a 3316-os úton, Balmazújváros térségében
Megpördült, majd árokba borult egy autó kedd este a 3316-os úton, Balmazújváros térségében - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hajdúsámson és Tamásipuszta a gaz égett, Balmazújvárosnál egy személyautó pördült meg kedden. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedd délelőtt Hajdúsámson és Tamásipuszta között a gaz égett ezer négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel a tüzet rövid időn belül megfékezték.

Egy oktatási intézmény homlokzata lazult meg tegnap a debreceni Burgundia utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eltávolították a gyalogosforgalmat veszélyeztető meglazult darabokat, ezután körbekordonozták az épület érintett részét.

Fotó: katasztrófavédelem

Hajdúszovát külterületén, az árokparton is szabadtéri tűz alakult ki délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Délután egy személygépkocsi megpördült az úton Balmazújváros közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fotó: Matey István

Késő este Hajdúdorogon, a Nánási úton egy személygépkocsi felborult, és a forgalmi akadályt képezett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd megtisztították az útburkolatot. Az autó utasai nem sérültek meg.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdúdorog - A hajdúböszörményi rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit - olvasható a police.hu-n. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami február 19-én 22 óra 35 perckor Hajdúdorogon, a Nánási utcában történt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-...