Mozgalmas volt a hajnal a nyírábrányi határon

Mozgalmas volt a hajnal a nyírábrányi határon
© Fotó: police.hu
Nyírábrány – A nyírábrányi határrendészek fogták el azt a két román férfit, akik ellen országos elfogatóparancs volt érvényben.

Egy román férfi jelentkezett az ország területéről kilépésre 2016. február 17-én 1 óra 45 perckor a Nyírábrányi Közúti Határátkelőhelyen. Az útlevélkezelő az ellenőrzés során megállapította, hogy a férfi ellen a Ráckevei Rendőrkapitányság európai elfogatóparancsot bocsátott ki közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A határrendészek a 26 éves román állampolgárt elfogták és előállították, majd átvitték a Ráckevei Rendőrkapitányságra.

Szintén a Nyírábrányi Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre még aznap 5 óra 45 perckor egy 29 éves román férfi, akiről ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy ellene a Lenti Rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot adott ki testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a határrendészek elfogták és előállították, majd átvitték a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –