"Motorozok nem drogozok"

A Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület 2010. április 16 -án (pénteken) 18 órától Rendhagyó Motoros Felvonulást indít Debrecenben, a Dósa nádor tértől. A menet indulása előtt negyed órával, 17.45-től gyülekeznek a motorosok.

Útvonal: Dósa nádor tér, Kossuth u., Piac u.,Erzsébet u., Nyugati u., Hatvan u., Bethlen u., Hunyadi u., Rákóczi u.,  Mikepércsi út, Monostorpályi út, Borzán G. u., Diószegi út
A felvonulás célja, hogy Nyilvánosan Elhatárolódjunk a közelmúltban Debrecenben zajlott eseményektől, melynek kapcsán a motorosokat összefüggésbe hozták a „Motoros Drogtanya” néven ismertté vált hírekkel.
-          A Diószegi úton lévő Motoros Tanya és Rock Söröző 2009 augusztusában végleg bezárta kapuit előttünk. Miután az új bérlő zárt-körű rendezvények szervezésére használta a területet, így számunkra az a hely megszűnt létezni.
-          Mivel a „Motoros Tanya” „Mennyország Tourist” elnevezések azt a helyet illették, ami 2009 áprilistól  augusztusig üzemelt, és konkrétan Balogh Zoltán (Papu) nevéhez és tevékenységéhez fűzhető, aki jelenleg is tiszteletbeli egyesületi tagunk, így az ő felkérésének eleget téve felvonulásunk végállomása a VOLT Debreceni Rock Söröző és Motoros Tanya.
-          A helyszínre érkezve a Haon közreműködésével levesszük a kerítésről, és visszaadjuk jogos tulajdonosának, Papunak azokat a nagyméretű festményeket, melyek okot adhattak arra, hogy tévesen ítéljenek meg bennünket.
-          Egyúttal kijelentjük, hogy a távozásunk óta ott folytatott bűncselekmények sem velünk, motorosokkal, sem a Mennyország Tourist-tal összefüggésbe nem hozhatóak. 

Ez a Hajdú Bihari Motorosok Egyesület számára becsületbeli-ügy, mivel jelszavaink: Biztonság , Csapat, Kultúra. A kultúra jegyében pedig legfontosabb számunkra a motorosokról kialakult kép formálása. Olvasható ez honlapunkon, az Egyesület/Tagkártya menüpont alatt: www.hbmotorosok.hu
Felkérünk  benneteket, hogy csatlakozzatok megmozdulásunkhoz, és LEGYETEK OTT velünk!