szon-sportoldal

2008.03.07. 08:48

Fityiszt mutatnának a papírformának

<p>Az aktuális bajnoki fordulóban az a Makó hivatalos Tuzsérra, amely a feljutás gondolatával eljátszó Kecskemét eltángálásával (3–0) nyitotta a labdarúgó NB II. tavaszi idényét.</p>

Persze, ebben az osztályban annyiszor mutattak már fityiszt a papírformának, hogy az Orosházán elbukó Tisza-partiak joggal bízhatnak abban – most fordul a kocka!

– Nem mondok újdonságot azzal, hogy minden pontra égető szükségünk van, az is nyilvánvaló, kiváltképp a hazai meccseken csikarhatjuk ki a bentmaradáshoz elengedhetetlen győzelmeket – elmélkedett Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Számunkra minden otthoni mérkőzés sorsdöntő jelentőséggel bír, egész egyszerűen nyernünk kell! Reméljük, azokat a hibákat még egyszer nem követjük el, amelyek a vesztünket okozták Orosházán, emellett a kapu előtt határozottabbnak kell lennünk. A srácok hozzáállása jó, a héten szépen dolgoztak, és bár tudom, a Makó nagy önbizalommal érkezik, ez minket nem befolyásol, szeretnénk megvalósítani elképzelésünket.

Meglehet, a Tisza-parti gárda nem lesz teljes : Andrejcsák például lázas beteg volt az elmúlt napokban, Jeddi rúgást kapott, Sipos pedig egész biztosan nem rúghat labdába – a védő ezúttal kezdi meg letölteni két találkozóra érvényes eltiltását.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!