Motoros és autós ütközött a 33-ason

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Balesetek adtak munkát szombaton az ügyeleteknek. A tűzoltók még hajnalban a debreceni Árpád térre vonultak, ahol két személyautó ütközött, személyi sérülés azonban nem történt – mondta el érdeklődésünkre Rácz Máté, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A 33-as főúton Látóképnél egy motoros és egy személyautó ütközött. A mentőszolgálattól származó információink szerint a motoros könnyebb sérülésekkel megúszta. Hajdúdorog külterületén, miután egy gépkocsi előzni kezdett egy másik autót, a járművek összeütköztek, majd mindkettő az árokba hajtott. A rendőrség ügyeletesének tájékoztatása szerint az autóvezetők nem szenvedtek sérülést, lemondtak az orvosi ellátásról. Az anyagi kár viszont jelentősebb lehet.

Pótkocsi alá

Pénteken az esti órákban egy traktor pótkocsija alá szaladt egy személyautó Balmazújváros közelében. Mint megtudtuk, az elsődleges adatok alapján a gépkocsi vezetője későn észlelte a terménnyel megrakott vontatót. A balesetben az autó sofőrje szenvedett könnyebb sérülést.

HBN


Meghalt a Kassai úton elütött biciklis

Debrecen – A kórházban hunyt el az a kerékpáros, akit a debreceni Kassai úton gázoltak el szombaton a déli órákban. A 62 éves férfi a járdán tekert, majd a Benczúr Gyula utcai kereszteződésben lehajtott a gyalogátkelőre, de nem adott elsőbbséget az úton haladó személyautónak – közölte szombaton késő este a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese.

hirdetés