futni kezdett

2020.05.04. 14:48

„A mozgás mindig is az életem része volt”

Örvendi Cintia új sportágakat fedezett fel, hogy kimozdulhasson a négy fal közül.

Fotó: Örvendi Cintia magánarchívuma

Az utóbbi időben többször is hallhattunk a debreceni születésű modell és rendezvényszervező hölgyről, akiről köztudott, hogy rendszeresen sportol. Örvendi Cintia a Napló érdeklődésére arról is beszámolt, milyen lehetőségei vannak a fővárosban, hogy fitten tartsa magát.

– Az utóbbi időben gyakran végzek jógagyakorlatokat, napi hatvan percet futok, és mivel a Margitszigetre sem merek kijárni, magam kreáltam egy új futókört, amit Nevezetesség-körnek neveztem el. Addig is kint vagyok a levegőn, élvezem Budapest látványosságait; a Parlament – Bazilika – Hősök tere pontokat érintem futáskor. Ez motivál, hogy lefussam a megfelelő, 10 km-es távot – fogalmazott. Cintia arról is beszélt, hogy családjának minden tagja rendszeresen fut, míg ő a járvány előtt inkább az edzőtermeket látogatta hetente három-négy alkalommal. Jelen állapotok közt azonban olyan mozgásformát kellett keresnie, amire van lehetőség, emellett a mozgás rengeteget segít ad neki, hogy ebben a nehéz helyzetben kitartson.

– Futás közben próbálok kikapcsolni és nem gondolkodni, hanem inkább a futás örömét megélni. Azt vettem észre magamon, hogy amíg futok, szinte végig mosolygok. Szeretem nézni a nevezetességeket, különösen a Parlamentet, ezek mellett elhaladva már jobb kedvem lesz – vallotta Örvendi Cintia. Végül azt is elmondta, ebben az időszakban jobban odafigyel magára, hogy táplálkozása, alvási szokásai, a mozgás és a pihenés is egyensúlyban legyenek.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában